TILAUSOHJEET

Yleistä taksin tilauksesta

Tilaa taksi numerosta 0200 88000
(1,59€/puh. + 0,80€/min + pvm)

Kerro nouto-osoite

Huomioithan että mitä tarkemmin nouto-osoite kerrotaan niin sitä nopeammin ja varmemmin auto osaa perille. Tarkka osoite tai katujen risteys, talon huoneiston ja/tai rapun tiedot (esim A,B,C), kaupungin osa ja muut osoitteeseen liittyvät lisätiedot on hyvä muistaa mainita.

Mainitse myös nimesi ja puhelinnumerosi jos se on salainen niin kuljettaja voi tarvittaessa soittaa sinulle. Näin vältytään sekaannuksilta.

Esimerkiksi näin: Pohjolankatu 2 B 4.krs, Rovaniemen aluetaksi Oy, kolme henkilöä, Torin puoli, Nouda asiakkaat sisältä, Tilaaja RAT Oy, 0200 88 000

Auton ominaisuudet ja muut erityistarpeet

Jos tarvitset tietyn tyyppisen auton esim. henkilö- tai tila-auton niin mainitse tämä puhelun alussa. Kerro meille lisäksi matkustajien määrä ja muut erityistarpeet (esim. hissillinen inva-auto, lemmikkieläimet.)

Ennakkotilaus

Aikaista lähtöä tai muuten kiireisenä aikana on hyvä varata auto ennakkoon. Ennakkotilaus tehdään samasta 0200 88000 numerosta.

Puoli tuntia tai aikaisemmin tilatuista kuljetuksista peritään 7,10€ (sis. alv 10%) suuruinen ennakkotilauslisä. Auto varataan ennakkotilaukseen hyvissä ajoin.

Lähitaksi Rovaniemi | Joulupukin virallinen taksi

Soita taksi tutulta ja turvalliselta taksiyhtiöltä

Olemme Rovaniemen ja Lapin alueella toimiva taksien tilausvälitysyhtiö. Meiltä saat taksin niin ripeästi kuin mahdollista – matkustat sitten yksin, porukalla tai pyörätuolin kanssa.